Individueel

Energie om jouw doelen te realiseren!

Steeds meer mensen voelen zich opgejaagd en ervaren stress, waardoor zij minder plezier ervaren in wat zij doen en minder effectief zijn dan zij zouden willen. Herkenbaar? Ik kan je helpen jouw energieniveau te verhogen. 

Individuele begeleiding

=

Beter omgaan met stress?

=

Wil je meer energie?

=

Op zoek naar rust in je hoofd? Meer balans?

Meer energie is een verandering van gedrag. Mijn begeleiding  is er op gericht om jouw belastbaarheid, wendbaarheid, veerkracht en energieniveau te vergroten. Zodat jij de door jou gewenste ontwikkeling kunt realiseren en jouw doelen behaalt.

Het resultaat? Meer energie!

Individuele begeleiding is maatwerk. We starten de begeleiding met een intake gesprek waarin ik jou help om jouw doelen scherp te krijgen. We bepalen samen welke route het beste bij jou past. In alle vormen van begeleiding werk je zowel aan je fysieke, mentale, emotionele en spirituele energiebronnen. En ik help je om de gewenste verandering daadwerkelijk te realiseren, door stap voor stap aan de slag te gaan.

” Wie goed in zijn vel zit, kan de hele wereld aan”

Dankzij Marleen heb ik flinke stappen vooruit kunnen zetten. Ik heb waardevolle inzichten in mezelf gekregen. Sommige gedachten en gevoelens zaten me in de weg. Marleen liet me daar bewust van worden. Ze gaf handvatten om het eens anders te doen en om in beweging te komen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar veel profijt van! 

Evelien Slim

Communicatieadviseur

Voorbeelden individuele begeleiding

=

Waar haal jij de energie vandaan? Energiebronnen in kaart met Energyfinder  en aan de slag met gerichte verandering!

=

Hardlopen om (je) beter te voelen. Ontspanning door inspanning, aandacht voor ademhaling, mindfulness en bewegen in de natuur. (gebaseerd op Runningtherapie en Mindfulrunning).

=

Het managen van je energie. Vanuit de gedachte: stress is niet de boosdoener, maar onvoldoende rust en onvoldoende opladen. Met inzichten uit de topsport kijken we naar wat jou energie geeft en hoe je dagelijkse routines zo kunt veranderen dat je de balans tussen inspanning en ontspanning herstelt.

Het resultaat? Meer energie, betere prestaties, meer plezier!

Benieuwd wat Runmovechange
voor jou kan betekenen?

Belangstelling voor een individuele begeleiding, coaching? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Bel mij terug

15 + 4 =